marți, 30 martie 2010

...Macro...astept pareri!

4 comentarii:

  1. Nu mergea sa mai strangi putin cadrul? Poate chiar sa tai putin din bilute?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bijuteria nu apare clar. După cum ştim, în genul ăsta de fotografie partea tehnică primează. Cristi are dreptate: cadrul trebuia strâns bine de tot (până la partea în care nu se mai vede fundalul) iar jocul de reflexii trebuia să facă diferenţa (aici atenţie la aberaţiile cromatice ale obiectivului care trebuie eliminate). În plus, dar asta e o chestie de gust, eu zic că pentru bijuterii ar merge un fundal catifelat negru dacă vrei să iasă şi ăla. Cam asta cred eu acum. Dar după cum bine ştiţi, nu sunt o autoritate în domeniu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ..."autoritate" sau nu...pare logic ce spuneti...mi-am dat seama cat de greu e de fotografiat un astfel de produs dar sper sa-i dau de cap. In zilele care urmeaza sper sa-mi iasa! Multam pentru comentarii, aveam nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut sunt prima oara pe blogul tau

    Prima fotografie mi se pare curata, doar ca as fi ales un fundal mai alb, pentru a scoate in evidenta nuantele luminoase de pe obiecte.

    A doua fotografie pare prelucrata cu un unsharp mask in photoshop albul imi pare spart toate nuantele luminoase au fost mancate de alb in detrimentul contrastului castigat.

    Te rog sa ma contactezi pe lamine.keita@gmail.com
    Mi-ar face placere sa discut mai mult cu tine

    Cu bine astept un semn de la tine Brandusa

    RăspundețiȘtergere